B-unlimited special: Nacht van de Dictatuur

vrijheid versus dictatuur

Den Haag
vrijdag 08 september
20:30

Koop Tickets


In de Centrale Bibliotheek aan het Spui gaat presentator Jeroen Vullings in gesprek met schrijvers Ilja Leonard Pfeijffer en Özcan Akyol over vrijheid versus dictatuur.

Schrijver, dichter en documentairemaker Ilja Leonard Pfeijffer won voor zijn roman La Superba de Libris Literatuurprijs en de Prozaprijs van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde. Pfeijffer verbindt tevens met zijn columns voor de NRC actualiteit met literatuur.

Schrijver Özcan Akyol is een actief blogger, twitteraar, AD-columnist en documentairemaker. In het voorjaar 2017 zond de NPO zijn vijfdelige reeks, en gelijknamig aan zijn romandebuut, De neven van Eus uit. Hierin ging hij met hulp van zijn familie op zoek naar het echte Turkije. Akyol, die zich kritisch uitlaat over het Turkse regime, wordt ernstig bedreigd vanwege zijn serie.

Presentator Jeroen Vullings is werkzaam bij Vrij Nederland als redacteur (De Republiek der Letteren) en literair criticus. Hij publiceerde de essaybundel Meegelokt naar een drassig veldje. Literatuur in verandering. Hij was tevens gastrecensent voor de Boekenrubriek, onderdeel van het radioprogramma Nieuwsshow op NPO Radio 1.

 

Koop je tickets op www.B-Unlimited.nl om voorrang te krijgen en verzekerd te zijn van een plekje bij dit programmaonderdeel.
Een ticket van B-Unlimited verschaft ook toegang tot de andere programmaonderdelen van de Nacht van de Dictatuur.

 

Het is mogelijk om tickets te kopen via de Nacht van de Dictatuur, maar voor dit programmaonderdeel van B-Unlimited geldt dan vol = vol.

 

 

bekijk het volledige programma voor Den Haag
bekijk het blokkenschema voor Den Haag