Dictator Diner

met Gerdi Verbeet

Den Haag - Nieuwspoort - Restaurant
vrijdag 14 september
18:30

Koop Tickets


Een culinair begin van de Nacht van de Dictatuur krijgt u tijdens het Dictator Diner. Proef de lievelingsgerechten van dictators en luister naar de tafelrede van Gerdi Verbeet, voorzitter van het Nationaal Comité 4 & 5 mei en oud-voorzitter van de Tweede Kamer. In haar tafelrede zal zij stil staan bij de dictaturen van na de Tweede Wereldoorlog, de huidige opkomst van autoritaire leiders en het schemergebied tussen democratie en dictatuur.

Nu tijdelijk met 10% korting. Boek je ticket en vul bij kortingscode DINER2018 in. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

 

 

MENU

Voorgerecht: Gestoofde Ghanese vissoep  van Kwame Nkrumaha – Connaisseurs van de Ghanese cuisine weten dat dit gerecht een klassieker is. Een bijzonder pittige stoof, waar de tranen van in je ogen schieten, of is dat van de onderdrukking? Speciaal voor de westerse dissident nét wat minder spicy dan het origineel….

Hoofdgerecht: Casselerrib met zuurkool /rode kool /aardappelpuree van Erich Honecker – Deze onverwoestbare culinaire combinatie is de favoriet van elke communist. Een welkome bodem in de strijd tegen de klassenvijand.

Nagerecht: Ciambellone met sorbetijs à la Benito Mussolini – Een dolce dessert van Il Duce. Deze citroencake is dankzij de formidabele graanoogst uitgegroeid tot het favoriete toetje van iedere fascist!

Heeft u dieetwensen of een voedselallergie? Geef tijdens de boeking uw dieetwensen door in het veld ‘opmerkingen’.

bekijk het volledige programma voor Den Haag