Jan Pronk in gesprek met...

Ewald Engelen en Raja Felgata

Den Haag
vrijdag 14 september
20:45

Koop Tickets


Een doorlopend onderdeel met speeches van prominente denkers over de vraag ‘wat is de grootste bedreiging voor de democratie?’. Oud-minister en expert buitenlands beleid Jan Pronk is gastheer van dit doorlopende programma over de vraag wat wereldwijd de democratie het meest bedreigt. In deze zaal, waar bezoekers van harte worden uitgenodigd om in en uit te lopen, benaderen we deze vraag van diverse kanten en invalshoeken. Is de inrichting van ons financieel stelsel een bedreiging? Hoe gaat het met de positie van minderheden? Maar ook: speelt het internet een rol in het bedreigen van de democratie?

Met:

Ewald Engelen – hoogleraar financiële geografie aan de Universiteit van Amsterdam. Columnist voor De Groene Amsterdammer en Het Parool en vaste gast en commentator bij Buitenhof, Pauw & Witteman en BNR nieuwsradio. Engelen schreef onder meer de boeken Het bange Nederland en De kanarie in de kolenmijn (met Marianne Thieme).

Raja Felgata –  journalist, media-ondernemer en bedenker van De Kleurrijke Top 100 en het vrouwenplatform Next Gen Women. Ook maakt zij onderdeel uit van het TeDxMarrakech speakerteam.

 

foto: Sebastiaan ter Burg

bekijk het volledige programma voor Den Haag